Jogi nyilatkozat

Ezen honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamaránál bejegyzett Dr. Szabó István Tamás Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint. A honlap megfelel a Magyar Ügyvédi Kamara 8/1999. (III. 22.) MÜK Szabályzatában meghatározott előírásoknak.

Az Ügyvédi Iroda Budapesti Ügyvédi Kamaránál (1055 Budapest, Szalay utca 7.) bejegyzett alapító tagja: Dr. Szabó István Tamás ügyvéd

Az Ügyvédi Iroda székhelye 1132 Budapest, Váci út 18. IV. emelet szám alatt található. Az Ügyvédi Iroda a +36-30-631-3653-as és a +36-70-674-8656-os telefonszámon érhető el.

A honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, melynek jogosultja a Dr. Szabó István Tamás Ügyvédi Iroda. A honlap egészének, vagy bármely részének továbbítása, terjesztése, szerkesztése és bármilyen módon történő felhasználása a Dr. Szabó István Tamás Ügyvédi Iroda előzetes, írásbeli engedélyéhez kötött.

A jelen nyilatkozatban hivatkozott szabályzatok és az ügyvédi tevékenységre – továbbá az ügyfél jogokra – vonatkozó egyéb jogszabályok és szabályzatok a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján elérhetőek.