Bemutatkozás

A Dr. Szabó István Tamás Ügyvédi Iroda 2003. óta képviseli állandó és eseti megbízással ügyfeleit, amely során a gazdasági élet valamennyi területére kiterjedő, minőségi jogi szolgáltatást nyújt.

Ügyfeleink között található számos, a pénz- és tőkepiacon tevékenykedő szervezet, ezen túlmenően Irodánk jogi segítséget kínál mind magán, mind jogi személyek részére az ingatlanjog, a társasági és gazdasági jog, a pénzügyi jog területén, valamint polgári peres és nemperes eljárásokban, magyar és idegen nyelveken.

Kiterjedt és folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi ügyfélkörünk igényeinek magas szintű kiszolgálása érdekében az Iroda vezetőjén kívül az ügyfelek gyors és precíz kiszolgálására az Iroda partnerei, alkalmazott ügyvédei, jogi végzettségű kollégái állnak rendelkezésre, akik szoros együttműködésben dolgoznak más nemzetközi és hazai ügyvédi irodákkal, könyvelő irodákkal, igazságügyi műszaki szakértőkkel, illetve ingatlanügynökségekkel. Ezáltal nemcsak jogi, hanem egyéb szakterületekre is átnyúló, komplex és sokrétű segítséget tudunk nyújtani.

Irodánk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért kiemelt célunk a felelősségteljes és ügyfélorientált megközelítés annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kényelmet és biztonságot nyújtva, a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk.

Az immáron 16 éve működő Irodánk meggyőződése, hogy felkészültségünk és szakmai tapasztalatunk alapján kimagasló szolgáltatást vagyunk képesek biztosítani Ügyfeleink számára.